Adblock Plus

Adblock Plus 3.2

Eyeo GmbH
免費軟體

Adblock Plus是一款功能強大的廣告攔截軟體。它除了提供可以依您的設定要求消除各種的網路廣告外,還能自動添加別人設定好的過濾規則,其強大的攔截功能是常常瀏覽網路的人不二選擇。

  • 可以自動阻擋廣告彈跳出來。
  • 可以更安全、快速的使用瀏覽器。
  • 可以自定義功能。
  • 支援回報功能。

軟體資訊
檔案版本 Adblock Plus 3.2
檔案名稱 AdblockPlus
檔案大小 239KB
系統 Windows (All Versions)
支援語系 Multiple languages
軟體類型 免費軟體
更新日期 2018-07-18
更新日誌

We don''t have any change log information yet for version 3.2 of Adblock Plus. Sometimes publishers take a little while to make this information available, so please check back in a few days to see if it has been updated.

Can you help?

If you have any change log info you can share with us, we''d love to hear from you! Head over to our Contact page and let us know.

作者 Eyeo GmbH
官網 暫無資訊